Top kwaliteit en breed assortiment!

Nieuwe collectie 2017

Door: Bikkel Bikes op 01/10/2016 om 11:30:00

De afgelopen tijd hebben wij met veel enthousiasme nieuwe systemen bedacht, nieuwe frames en bedrukkingen ontworpen en natuurlijk de nieuwe modellen en systemen getest. Het testen doen we zelf, hier in de omgeving van Nederweert, maar ook in het Limburgse heuvellandschap.

Wij stoppen pas met testen op het moment dat de fiets doet wat hij moet doen en natuurlijk nog een beetje meer. Zo moet de fiets goed functioneren, maar ook kijken wij naar bijvoorbeeld het geluid dat de fiets maakt, de overgang van de ene naar de andere ondersteuningsstand en hoeveel kilometers gemaakt kunnen worden met één acculading. Dit alles met als doel om een Nederlandse kwaliteitsfiets te ontwikkelen, waarmee u optimaal kunt genieten. Bikkel bikes is een echte Nederlandse fietsfabrikant.

Naast de oude vertrouwde voorwielmotor met rotatiesensor, hebben wij ook een voorwielmotorsysteem ontwikkeld met een kracht- en rotatiesensor. Bij deze nieuwe voorwielmotor is ook het voltage vergroot van 24 Volt naar 36 Volt. De achterwielmotor blijft onveranderd. Na zijn introductie in 2016 waren en zijn de reacties enthousiast en indien u een fiets met een achterwielmotor wenst, is de Bikkel ibee RM een aanrader! De Bikkel ibee Cnamic met middenmotor is in 2016 geïntroduceerd. Deze middenmotor fiets heeft een rotatiesensor en is uitgevoerd in mooie stijlvolle kleuren.

Naast de Bikkel ibee Cnamic introduceren we in 2017 de Bikkel ibee Dnamic. Dit model is ook uitgerust met een middenmotor, alsmede met een speed-, schakel-, kracht- én rotatiesensor. Ook deze middenmotor hebben wij uitgebreid getest, alvorens wij deze op de markt hebben gebracht. Met recht en trots kunnen wij zeggen dat deze motor vrijwel 100% geruisloos is.